Uppdrag



Nu har ju alla älskade KISSEMURRA ha en jävla tävling för att hitta en ny VÄN, men JAG vill ha en NY person att göra NARR av så vill ni ställa upp med det så släng i väg en muppig kommetar så bärjar vi där!
, självklart bifogar jag INTE bild och skriver INGET namn men ni kommer få en massa uppmärksamhet här i min kändisblogg ;)


Jag tycker vi ska traktorera tillsammans!

Kommentarer
Postat av: Traktorälskaren

Hej jag har en fetisch, jag tänder på traktorer... de är så stora och starka, bättre än män! Jag drömmer om dom varje dag. När jag sitter där och kör en stor traktor med vinden i håret känner jag mig som lyckligast. Min traktor är grön och det är min pojkvän kan man säga. Jag sover med honom och umgås hela tiden. Är det fler som känner som jag?



P.A

2009-07-10 @ 04:04:10
Postat av: Silikon är fint!

Hej jag heter Rosa och jag har planterat in silokon i brösten. Tycker det är jättefint. gick från en a kupa till en trippel ö. Nu är jag 190cm runt bysten och jag trivs med mitt överhäng. Vad tycker du det är fint? Din hemliga beundrade! mjaaaao

2009-07-17 @ 04:40:17
Postat av: Mannen i kartong

Hej jag heter Jan, du kan kalla mig banan:) Jag bor i en katrong på Gustav Adolfs Torg i Malmö, och trivs kanon. Jag har Greta som granne till höger, hon har nyss införskaffat en delux variant av den finaste pappen man kan få tag på i Mc Donalds container. Hon gillar jag mycket. Sen har jag Hulda till vänster som ligger på samma standard som jag. Hon gillar jag också. Hur ska jag kunna välja? Janne, din egna banan

2009-07-17 @ 04:45:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0