Johnossi tonight!!



Lyckliga JAG, lyckliga VI :) <3


Ikväll blir det fest och vin!





Long time no see!


Vad har hänt? Vet egentligen inte riktigt varför jag skriver här? Men massor har hänt i livet sen sist! Jag såg att jag skrev att jag var otroligt lycklig.. och då trodde jag att lycka skulle vara kortvarig, men så fel jag hade faktiskt! Jag är ännu lyckligare och mår så bra.. trodde inte att man kunde må såhär bra! kanske lite oförskämt bra?! Nää det tror jag faktiskt, jag har kämpat, varit envis och vägrat ge upp.
Jag vill plugga, jag visste PRECIS vad jag ville plugga och jag visste även VART.. inte io skåne? absolut inte.. alldeles förnära hem.. jag ville iväg. Något jag kanske ångrar idag, men ändå absolut inte!

Pluggar i Norrtälje och bor i en lägenhet på 24kvm, betalar en svindyr hyra, men det är värt varenda krona!
klassen är helt underbar, sjuka saker händer varje dag.. för att inte tala om vad som händer på helgerna.. Nä, finns inte en chans i världen att jag ska berätta vad som händer. Det som händer på Campus Roslagen stannar på campus Roslagen :)

I April förändrades allt, då jag började prata med DIG, sommaren var den bästa sommaren någonsin i mitt liv. Träffade kompisar, jobbade på polisen och började träffa dig.. inte på uppenbar enbart.. utan faktiskt privat också! Allt tog sin tid, allt gick långsamt men väldigt fint och det blev så perfekt!

Många förknippar nog den 11 september med något väldigt negativt!.. Jaa jag förstår er, absolut! Men hela mitt liv förändrades då.. som för många andra det datumet också, men faktiskt så fick mitt liv en mening igen.. DU&JAG blev till VI <3!

Tänkte bjuda på lite bilder som kompensation för att jag aldrig skriver, och det som är kul är att det fasen finns personer som faktiskt fortfarande läser bloggen =)



 

Vi var även på kryssning, CINDERELLA!!! och det nämns inte ens i bloggen knappt!
sjukt sjukt sjukt!!!


Klassen började med att åka in till stockholm och förfesta innan båten skulle avgå




Johanna och Jag umgås varje dag, och jag gillar henne!


                                   <3


RSS 2.0